Wat zoeken wij in een professional

Wat zoeken wij in een professional?

Geplaatst op 14 april 2021

Bij MAYFORCE hechten wij meer waarde aan de persoon achter het CV dan het CV zelf. “Hire character, train skills” is niet voor niets ons motto. Maar wat zoeken wij in een professional? Dat is eigenlijk een combinatie van meerdere dingen. Hieronder leggen we alle aspecten aan je uit. Natuurlijk zijn wij ook realistisch en zijn het geen harde eisen, maar we zijn wel altijd op zoek naar mensen die bij ons als organisatie passen. 

1. Ambitieus

Een kwaliteit die voor iedereen eigenlijk anders is. Iedereen heeft namelijk andere ambities. Bij MAYFORCE vinden we ambitie een belangrijke kwaliteit omdat wij ook graag mee willen denken in de vervolgstappen. Het groeien in een carrière is in onze ogen een prachtig fenomeen. Het is een stukje ontwikkeling en niet alleen op zakelijk gebied, maar heeft ook invloed op je ontwikkeling als persoon in positieve zin. Daar dragen wij graag aan bij!

2. Leergierig

Naast ambitieus zijn vinden wij de kwaliteit leergierigheid ook interessant. Een nieuwe baan, een nieuwe werkomgeving, dit brengt altijd verandering met zich mee. Het aanpassen hieraan en daarbij ook de nieuwe dingen graag willen leren is naar onze mening essentieel. Daarbij heeft MAYFORCE opleiden en ontwikkelen hoog in het vaandel staan. We hebben zelfs onze eigen Mayforce Academy! Hier kun je gemakkelijk cursussen en trainingen volgen om nieuwe kennis op te doen. Iets wat wij stimuleren.

3. Flexibel

Een kwaliteit die met regelmaat gebruikt wordt zonder er een echte betekenis aan te geven. In de ogen van MAYFORCE is flexibiliteit dat jij je goed kunt aanpassen aan de werkomgeving en de organisatie. Het omgaan met veranderingen, ad hoc of langdurig. Jij weet je weg hierin te vinden en haalt er het beste uit. 

4. Betrokken

Als recruitmentbureau zijn wij erg betrokken bij onze medewerkers. Deze kwaliteit stralen we als organisatie uit, maar zoeken wij dus ook in onze professionals. Zoals wij betrokken zijn bij jou, verwachten wij een betrokkenheid vanuit jou naar ons. Een stukje wederzijds respect en interesse. Daarnaast ook betrokken met de collega’s om je heen. Een fijne werkomgeving vinden wij belangrijk bij MAYFORCE, zowel bij ons op kantoor als voor onze professionals op opdrachten!

5. Positief

Met positief doelen wij eigenlijk op de mindset. Natuurlijk is niemand altijd positief, maar vinden wij het wel waardevol als jij negativiteit ook kan ombuigen tot positiviteit. Zit iets tegen? Heel vervelend, maar hoe je hiermee omgaat is allesbepalend. Pak het probleem aan, zet het om in energie en positiviteit. 

Dit is wat wij zoeken in een professional. Wij denken dat deze kwaliteiten een ontzettend goede basis vormen. MAYFORCE leert graag nieuwe gezichten kennen en denkt graag mee over jouw vervolgstappen. Denk je nu: “dit ben ik”, neem dan gauw contact op voor een (virtuele) bak koffie. Je kunt ook een kijkje nemen bij de vacatures, die vind je hier.

Hoi, ik ben Max!

Leuk dat je onze blog hebt gelezen!

Wil je meer weten over MAYFORCE?

 

Max