Wij nemen jouw talent serieus!

Bij MAYFORCE zijn wij altijd op zoek naar talenten die het een uitdaging lijkt om bij één van onze interessante opdrachtgevers te werken. Dit doen wij op verschillende manieren, namelijk via werving en selectie of detachering. Wij zullen er alles aan doen om voor jou een langdurige en succesvolle match te vinden!

MAYFORCE is een recruitmentbureau dat zoveel verder kijkt dan alleen het CV of de kwalificaties. Wij kijken ook naar de persoon achter het CV. Het karakter, de passie en gedrevenheid van een persoon in combinatie met de juiste competenties is in onze ogen erg waardevol. Wij vragen ons af wat voor jou een uitdaging is en wat jouw dromen zijn. Samen met jou willen wij deze realiseren door middel van een nieuwe baan.

Waarom MAYFORCE?

Wij houden ons niet alleen bezig met het vinden van talent, maar wij zorgen er samen voor dat jouw talenten zich nog meer ontwikkelen aan de hand van bijvoorbeeld bijscholing of coaching. Kennis dat altijd up to date is en ruimte voor ontwikkeling. Dat vinden wij belangrijk bij MAYFORCE.

Omdat jouw ontwikkeling bij ons centraal staat nemen wij om de paar maanden de tijd voor een evaluatiegesprek. Hierin kijken we niet alleen naar jouw prestaties, maar juist naar jouw ervaringen en welke mogelijkheden er nog zijn voor jou. Daarom hebben wij ook coaches in huis die jou kunnen ondersteunen en begeleiden op diverse vlakken. Denk aan coaches voor zowel mindset als loopbaanontwikkeling, maar ook verschillende trainingen en cursussen om je te begeleiden naar de volgende stap in jouw carrière.

Hoi, ik ben Max!

Ik vertel jou alles wat je moet weten over werken bij MAYFORCE.

Kijk je even mee?
 

Max