Waarom kerstpakketten een must zijn

Waarom kerstpakketten een must zijn

Geplaatst op 9 december 2020

Het einde van het jaar nadert nu alweer heel erg snel. Velen zullen zich al hebben verdiept in het kerstpakketten verhaal, maar sommigen ook niet. Dat kan komen doordat het een drukke periode is en je er niet aan toe bent gekomen. Of misschien sta jij niet achter de kerstpakketten en vind je het een tikkeltje overbodig… Zo hebben we allemaal een eigen visie. MAYFORCE wilt graag delen waarom kerstpakketten een must zijn voor de bedrijfsvoering. 

Het creëert een betere band

Als eerste, en ook het meest voor de hand liggend, is het een manier om te laten zien aan je medewerkers hoe erg ze gewaardeerd worden. Dit is het moment waarop zij even in het zonnetje worden gezet. Daarnaast is het ook een bedankje voor het werk dat zij voor jouw organisatie verrichten. Dit zorgt uiteindelijk zelfs voor een betere band tussen het bedrijf en de medewerkers. 

Het bevordert de productiviteit

Naast het feit dat het voor een betere band zorgt, heeft het ook invloed op de productiviteit van de medewerkers. Dat kan wat gek klinken, maar doordat zij het gevoel hebben dat ze écht gewaardeerd worden, zijn ze ook bereid dat extra stapje voor het bedrijf te zetten. Het is zelfs uit onderzoek gebleken dat de arbeidsproductiviteit stijgt als werkgevers kerstpakketten schenken. 

Welcome holiday spirit!

Tja, er is niets van gelogen… De kerstpakketten zorgen voor meer vrolijkheid en gezelligheid rondom de feestdagen. Zo wordt de sfeer op kantoor nog prettiger dan hij al is. En zeg nou eerlijk, wie wilt dat niet? 

Wij vinden dat genoeg redenen waarom kerstpakketten een must zijn en dus om een leuk kerstpakket aan de medewerkers te schenken. Dit is het moment waarop de medewerkers extra aandacht verdienen. 

Bij MAYFORCE vinden we dat iedereen die extra aandacht verdient en niet alleen met Kerstmis, maar het gehele jaar. Een betrokken partner, dat is wat wij zijn en waar wij ons in onderscheiden. Interesse? Neem gerust contact op.

MAYFORCE wenst iedereen alvast fijne feestdagen!

Hoi, ik ben Max!

Leuk dat je onze blog hebt gelezen!

Wil je meer weten over MAYFORCE?

 

Max