Life en loopbaancoaching blog

Life en loopbaancoaching

Geplaatst op 9 september 2020

Iedereen bereikt wel eens een punt in zijn of haar leven waarop we ons een beetje stuurloos voelen. Op carrière gebied, maar ook in het leven in het algemeen. Laten we daarom direct vooropstellen dat het compleet normaal is om af en toe niet te weten welke kant je graag op zou willen. Een duwtje in de goede richting of wat handvatten zijn hierbij voor velen een uitkomst. Bijvoorbeeld in de vorm van life en loopbaancoaching.

Dat lichtelijk stuurloze gevoel is precies de reden dat MAYFORCE om de zoveel tijd een evaluatie- of POP gesprek inplant met de medewerkers. Het kan ook zijn dat je dat gevoel (nog) niet ervaart. Toch vraag je jezelf af of je bent waar je wilt zijn en waar je nog graag naartoe zou willen. Aan de hand van een gesprek proberen wij als werkgever altijd met je mee te denken en jouw persoonlijke situatie te begrijpen. Samen bespreken we welke ambities er nog liggen, wat jouw obstakels zijn en waar je behoefte aan hebt in je carrière. 

Vanuit MAYFORCE is er altijd de gratis mogelijkheid voor onze professionals om samen met een coach te kijken naar jouw situatie. Aan de hand van loopbaancoaching kan je erachter komen waar je naartoe wilt in jouw carrière. Vervolgens kijk je welke stappen je hiervoor moet ondernemen. Een loopbaancoach ondersteunt jou in het overzichtelijk krijgen van je behoeften en wensen. Stapsgewijs ga je naar je eigen doel toe werken. Of dit nou die ene promotie is of juist een compleet andere baan. 

Werken is een groot onderdeel van ons leven en het beïnvloedt ook de persoonlijke sferen. Daardoor is er in veel gevallen een overlapping tussen de carrière en het privéleven. Hierom vindt MAYFORCE dat een combinatie van life en loopbaancoaching ook een mogelijkheid moet zijn. Uiteraard indien dit gewenst is. Een opgeruimde mind en een prettige werkomgeving zorgen namelijk voor kalmte en geluk. Hierdoor zal de productiviteit stijgen en de ervaring van leven verbeteren. 

Dit is de reden dat MAYFORCE verschillende coaches in huis heeft en diverse aanvullende cursussen aanbiedt. Zowel de mentale als de fysieke gezondheid van onze medewerkers is erg belangrijk. Wij begeleiden hen graag bij het realiseren hiervan. 

Ben je benieuwd naar welke cursussen wij aanbieden? Neem dan een kijkje op onze aanbodpagina. Heb je juist meer behoefte aan een loopbaancoach, dan is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via het contactformulier of door te mailen naar connect@mayforce.nl.

Hoi, ik ben Max!

Leuk dat je onze blog hebt gelezen!

Wil je meer weten over MAYFORCE?

 

Max