Recruitment

MAYFORCE is van origine een recruitmentbureau en heeft dan ook alle kennis en expertise in huis om your partner in growth te zijn. Wil je nieuw personeel werven of juist het huidige personeel behouden, dan ben je bij MAYFORCE aan het juiste adres. Wij ontzorgen en ondersteunen jouw organisatie op het gebied van recruitment. MAYFORCE is gespecialiseerd in werving en selectie, detacheren en detavast constructies. Daarnaast bieden we ook diverse recruitmentservices aan.

Werving & Selectie

Jouw bedrijf groeit en wij denken graag met je mee. Omdat ieder bedrijf anders is en een andere behoefte heeft gaan we eerst met elkaar in gesprek om te kijken wat de precieze behoefte is. Misschien heb je al een hele mailbox vol met sollicitanten en heb je alleen hulp nodig bij de selectie. Of loop je juist tegen nieuw personeel werven aan.

HR services

Naast recruitment ontzorgt MAYFORCE ook op het gebied van HR. Voor velen is het erg prettig om bij één partij alles neer te leggen en dat begrijpen wij. Daarom bieden wij diverse HR services aan. Dat varieert van contractadministratie tot evaluatiegesprekken.

Detavast

Detacheren wordt ook wel uitzenden genoemd. Deze vorm van recruitment is passend wanneer je op zoek bent naar tijdelijk personeel of wanneer je graag ontzien wil worden in de (loon)administratie en andere risico’s.  Je betaalt namelijk alleen voor de gewerkte uren, hebt een flexibele opzegtermijn en geen last van het juridisch werkgeverschap. Dat nemen we namelijk voor onze rekening. Detacheren is een goede manier om met weinig mogelijk risico de groei van jouw organisatie te boosten.

Uitzenden/Deta­cheren

 

Een detavast constructie houdt in dat de medewerker de eerste periode (duur in overleg) onder de vlag van MAYFORCE wordt gedetacheerd bij jouw bedrijf, maar dat er een mogelijkheid is om de medewerker bij tevredenheid kosteloos over te nemen. Zo ontstaat er eigenlijk een langere proefperiode waardoor jij als bedrijf nog zekerder van goed personeel bent.

Onze skills

MAYFORCE staat voor full service en samen groei realiseren. We denken graag met je mee als je tegen bepaalde recruitment vraagstukken aanloopt.

Werving & selectie

Startfee en een wervingspercentage van 20-22%

Fee in 6 termijnen betalen is mogelijk

Overname van het volledige werving- & selectieproces

Persoonlijke en telefonische selectiegesprekken

 Actief zoeken en benaderen van kandidaten + CV selectie

Detacheren

Volledig maatwerk

Juridisch werkgeverschap ligt bij MAYFORCE

Betaald alleen gewerkte uren

Flexibele opzegtermijnen

Detavast

Volledig maatwerk

Verlenging van de proefperiode

Kosteloze overname bij tevredenheid

HR services

Contractadministratie

Belangrijke data en contracttermijnen bijhouden

HR dossier up to date houden

Ontwikkelplannen opstellen

Voeren van evaluatiegesprekken

Start- en verjaardagscadeaus

Onbeperkt toegang tot de MAYFORCE Academy

Laptop service