Opleiden

Voor zowel onze professionals als bedrijven hebben wij een divers aanbod in opleidingen, cursussen en workshops. Dit bieden wij aan via ons eigen platform, Mayforce Academy. ​ De academy is een opleidingsplatform van Studytube en biedt de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Mayforce Academy is een overzichtelijke leeromgeving waarbij jij zelf de regie hebt over hoe, wanneer en wát je leert.

Voor werk­zoekenden

Skills kan je aanleren, verbeteren en toepassen in je huidige manier van werken & leven. Het is belangrijk om je voortdurend te blijven ontwikkelen. Wij hebben diverse trainingen die je hierbij kunnen helpen. Denk aan bijscholing, andere denkpatronen aan te leren of te veranderen, leren hoe je een presentatie of pitch geeft met impact of hoe je het beste weerstand kan ombuigen.. Vind dit en meer in onze skills workshops!

Voor onze professionals

Zodra je bij ons start heb je direct toegang tot onze online leeromgeving “Mayforce Academy”. Met het platform kan je onbeperkt opleidingen volgen van gecertificeerde aanbieders. Het aanbod aan trainingen is enorm en zeer gevarieerd. Van Engelse e-learnings, EHBO cursussen tot WFT’s. Met Mayforce Academy zijn er vele mogelijkheden en stimuleren wij de persoonlijke ontwikkeling, kennis en scholing. Daarnaast maken wij een opleidingsplan naar de volgende carrièrestap samen met jou.

Voor bedrijven

Omdat jouw bedrijf ook te maken heeft met constante veranderingen, verbeteringen en ontwikkelingen, bieden wij ook diverse trainingen en workshops aan voor bedrijven. Deze kunnen wij op locatie en ook inhouse voor jouw organisatie verzorgen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat voor cursussen en workshops we zoal aanbieden voor bedrijven?