MAYFORCE Academy

MAYFORCE houdt van sterke karakters, mensen met wilskracht om te ontwikkelen en te leren. Dit kan voor jezelf, als professional of als bedrijf. Je bent immers nooit uitgeleerd. Interesses van een professional om te leren kunnen dan weer anders zijn als die van een organisatie. Daarom hebben wij bij MAYFORCE Academy toegang tot StudyTube. Een overzichtelijk platform met een divers aanbod aan cursussen en opleidingen. Wij begrijpen als geen ander dat er ook gewerkt moet worden. Daarom kun je bij MAYFORCE Academy zelf de regie in handen houden wanneer en wat je leert. We gaan van sollicitatietrainingen tot teambuilding workshops.

Werk­zoekenden

Persoonlijke ontwikkeling is het allerbelangrijkste. Voor jezelf, maar ook voor je toekomstige baan. Zijn er dingen die je wilt leren, verbeteren en toepassen in je huidige manier van werken en leven? Dan ben je bij MAYFORCE aan het goede adres. Wij bieden ook voor jou diverse trainingen, cursussen en bijscholing die jou verder kunnen helpen. Denk aan sollicitatietrainingen of het leren presenteren en pitchen.

Professionals

Voor al onze leergierige professionals hebben wij ook ruimte voor bijscholing en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt direct toegang tot onze online leeromgeving “MAYFORCE Academy”. Hiermee heb je onbeperkt toegang tot opleidingen van gecertificeerde aanbieders. Denk aan Engelse e-learning, EHBO- cursussen tot WFT- opleidingen. Persoonlijke ontwikkeling is ongelooflijk belangrijk. Wij kijken samen met jou welke weg je moet bewandelen om tot jou droomcarrière te behalen. Er wordt met jou gekeken naar het beste opleidingsplan het beste past.

Bedrijven

Jouw bedrijf maakt ook door de jaren heen groei mee. Dit heeft ook te maken met constante veranderingen, verbeteringen en ontwikkelingen. Het is daarom goed om eens in de paar maanden je werknemers hun kennis op te frissen. MAYFORCE biedt trainingen en cursussen aan voor bedrijven. Deze kunnen zowel op locatie als inhouse in jouw organisatie worden uitgevoerd. Ben je nieuwsgierig geworden naar welke cursussen en trainingen wij aanbieden?