Branding

Met (employer) branding is het mogelijk om sneller vacatures in te vullen met de juiste mensen. Employer branding gaat om het naar voren brengen van jouw merkidentiteit in combinatie met jouw kwaliteiten als werkgever. Denk bijvoorbeeld aan het onderscheidend vermogen van de organisatie ten opzichte van concurrenten, maar dan op het gebied van werkgeverschap.

Doordat elke situatie om een andere oplossing vraagt, bieden wij verschillende pakketten aan. Wij willen graag een totaalpartner zijn in recruitment én branding. Deze twee onderdelen zijn volgens ons nauw met elkaar verbonden en kunnen vragen als: “ben ik als bedrijf goed zichtbaar?” en “is mijn bedrijf aantrekkelijk genoeg om personeel aan te trekken?” oproepen.

Kortom, het gaat hier vaak niet alleen om de vacature, maar om de totale employer branding. Wij bieden dus niet alleen expertise aan op het gebied van recruitment, maar ook op het gebied van social media & branding. Dit kunnen wij samen met jouw organisatie in een paar stappen verbeteren!

 

Pakketten

 

Bij MAYFORCE weten wij als geen ander dat niet ieder bedrijf dezelfde behoeftes heeft, daarom bieden wij een variatie aan branding pakketten aan. Deze pakketten zijn ook mogelijk in combinatie met de ​recruitment pakketten. Van Analyse tot Compleet, waarbij wij ook de start van de implementatie van de branding voor onze rekening nemen.

Analyse 

brainstormsessie

korte online & social media analyse

kort advies op basis van analyseresultaat

Advies 

brainstormsessie

uitgebreide online & social media analyse

uitgebreid advies op basis van analyseresultaat

merkwijzer

moodboard incl. kleurenpalet

contentkalender (blanco)

Compleet 

brainstormsessie

uitgebreide online & social media analyse

uitgebreid advies op basis van analyseresultaat

merkwijzer

moodboard incl. kleurenpalet

social templates (Facebook, Instagram & LinkedIn)

contentkalender (ingevuld)

community track document

implementatie van branding

Extra optie abonnement

Vrij in te vullen

  • 4 uur                                        €149,- euro per maand
  • 8 uur                                        €198,- euro per maand
  • 12 uur                                       €295,- euro per maand

*het abonnement is niet verbonden aan een jaarcontract o.i.d. maar is maandelijks opzegbaar (voor einde van de voorgaande maand opzeggen).