Branding

Met (employer) branding is het mogelijk om sneller vacatures in te vullen met de juiste mensen. Employer branding gaat om het naar voren brengen van jouw merkidentiteit in combinatie met jouw kwaliteiten als werkgever. Denk bijvoorbeeld aan het onderscheidend vermogen van de organisatie ten opzichte van concurrenten, maar dan op het gebied van werkgeverschap.

Doordat elke situatie om een andere oplossing vraagt, bieden wij verschillende pakketten aan. Wij willen graag een totaalpartner zijn in recruitment én branding. Deze twee onderdelen zijn volgens ons nauw met elkaar verbonden en kunnen vragen als: “ben ik als bedrijf goed zichtbaar?” en “is mijn bedrijf aantrekkelijk genoeg om personeel aan te trekken?” oproepen.

Kortom, het gaat hier vaak niet alleen om de vacature, maar om de totale employer branding. Wij bieden dus niet alleen expertise aan op het gebied van recruitment, maar ook op het gebied van social media & branding. Dit kunnen wij samen met jouw organisatie in een paar stappen verbeteren!

 

Diensten

Bij MAYFORCE weten wij als geen ander dat niet ieder bedrijf dezelfde behoeftes heeft, daarom bieden wij een variatie aan branding diensten aan. Per dienst hebben wij verschillende pakketten om in ieders behoefte te kunnen voorzien. Deze pakketten zijn ook mogelijk in combinatie met de recruitment pakketten

Strategisch Advies

Wij geven advies op diverse gebieden, namelijk;

 website

(employer) branding

social media

 

Copywriting

De tekstsoorten die wij schrijven zijn onder andere;

 webpagina’s

 productteksten

nieuwsbrieven

 vacatureteksten

 blogs

 

Social media beheer

Omtrent social media bieden wij diverse diensten aan, zoals;

 social templates (Facebook, Instagram, LinkedIn)

pakkende tekst + visueel

contentkalender

wekelijks posten

 wekelijks feedbackmoment

 

 

Extra optie abonnement

Vrij in te vullen

  • 4 uur                                        €149,- euro per maand
  • 8 uur                                        €198,- euro per maand
  • 12 uur                                       €295,- euro per maand

*het abonnement is niet verbonden aan een jaarcontract o.i.d. maar is maandelijks opzegbaar (voor einde van de voorgaande maand opzeggen).