Branding

Branding is een uiteenlopend begrip. Het kan zijn dat er een logo nodig is met een bijpassende huisstijl, maar het kan ook om social media uitbesteden gaan of zelfs employer branding. Het staat met elkaar in verbinding. Branding is niet één specifiek ding. Het gaat erom dat de merkidentiteit overal zichtbaar en voelbaar is. Wij vinden dat een sterke branding de fundering van je merk is. Het laat duidelijk zien wat jou uniek maakt.

 

Your partner in growth

Een totaalpartner, dat is wat MAYFORCE is. Onze branding diensten zijn er dan ook op gebaseerd om voor jouw organisatie groei te realiseren op meerdere vlakken. Dat kan zijn bij het ontwikkelen van een nieuwe branding, het uitdragen van je huidige branding of juist een volledige rebranding. MAYFORCE is jouw sparringpartner om te kijken wat jij nodig hebt om de meeste groei te realiseren.

 

Onze skills

Van sprekend design en originele content creatie tot sterke strategische plannen en employer branding. MAYFORCE is your partner in growth. Met een eigen team van specialisten binnen ons vakgebied zijn wij er om jouw branding dromen uit te laten komen!

Design

 Logo

 Huisstijl & brandsheet

 Huisstijl & brandbook

 Huisstijldragers

Content

 Social media beheer (contentkalender en templates mogelijk)

 Social media video creatie

Social advertising

 Content shoot op locatie

 Blogs (incl. SEO)

Webteksten (incl. SEO)

Artikelen (incl. SEO)

Employer branding

Werkgeversidentiteit creëren

Strategisch plan van aanpak

Werkenbij site

Werkenbij fotografie

Vacatureteksten

 

Advies

Marktanalyse & advies

Branding analyse & advies

Doelgroepanalyse & advies