Wil jij stappen maken in jouw loopbaan? Kies dan voor detacheren!

Wat is detacheren?

Detacheren houdt in dat je in dienst bent bij ons en vanuit daar geplaatst wordt voor tijdelijke opdrachten in de verschillende branches waar wij actief in zijn. In principe kun je het ook zien als het “uitlenen” van medewerkers. Doordat wij een groot netwerk hebben in Nederland, zijn er voor jou genoeg mogelijkheden voor detachering via MAYFORCE. Het grootste voordeel van detachering is dan ook dat je in een korte periode kennis kan maken met verschillende organisaties. Zo leer je in een mum van tijd diverse werkculturen kennen.

Samen met jou zijn wij verantwoordelijk voor je ontwikkeling en de opdrachten. De opdrachten verschillen in tijdsduur, maar beginnen ongeveer vanaf 3 maanden en kunnen oplopen tot wel 1 jaar. Dan is het alweer mogelijk om andere nieuwe stappen te ondernemen, waardoor je sneller door kan groeien binnen bepaalde bedrijven of zelfs in functies. Uiteraard zit jij wel zelf aan het stuur van je eigen ontwikkeling, maar kijken we samen naar de mogelijkheden.

De voordelen van detacheren via MAYFORCE

Persoonlijke begeleiding bij het vinden van de juiste opdracht
Gedurende je dienstverband heb jij je eigen people manager
Ervaring opdoen in diverse werkomgevingen in een relatief korte tijd
Mogelijkheid tot snel doorgroeien in functies en dus ook salarissen
Altijd kans op nieuwe uitdaging door middel van de afwisselende opdrachten
Je stuurt je eigen carrière doordat het makkelijker is een carrièreswitch te maken met detachering dan een vaste baan

Doorgroeien

Iedere organisatie heeft diverse afdelingen. Dat wil zeggen dat er voor jou binnen dezelfde organisatie heel veel doorgroeimogelijkheden zijn waar je diverse werkervaringen op kan doen. Dit is in loondienst interessant, maar zeker ook met detachering, omdat jij je in een korte periode kunt ontwikkelen.